LaWaK KamPuS By Keith




disebabkan kelmarin aku dah pot pet pasal kartun...
petang nie aku nak sambung pasal komik pulak...
nie komik favourite aku nie...
Lawak Kampus oleh Keith...
gambar kat tepi nie...
adalah Lawak Kampus Move On yang keluar bulan 6 tahun lepas...
aku x da lagi komik nie...
kedai kat perlis nie x banyak..
tapi aku still sempat baca kat kawan aku tahun lepas...
memang best...(bagi aku la..)





komik Lawak Kampus nie orang Malaysia yang buat okay...
Keith...
ni la gambar dia...




hahahaha...
komik Lawak Kampus nie ada dalam 3 bahasa...
BM...BI..Mandarin...
jangan tak tau naaa..
komik nie dah tembus pasaran kat China okay...









nie antara komik yang aku ada...




yang sebelah kiri tu dalam bahasa Melayu...
yang sebelah kanan pulak bahasa Inggeris...







nie keluaran tahun 2009...
yang sebelah kanan bulan March...
sebelah kiri bulan November...









aku pun pelik macam mana boleh beli 2 komik yang sama...yang penting...
nie la komik Lawak Kampus yang first aku beli...








nie semua koleksi yang ada...
komik Lawak Kampus Rebound tertinggal so x da dalam gambar....





aku nie saja ja nak promote komik nie...
sukacita aku nak maklumkan...
komik nie sesuai sangat dengan aku...
semua lawak yang Keith tulis aku boleh terima...
kalau orang lain tu tak tau la...
so, boleh la pi beli okay...



-enD-

6 comments:

Anonymous said...

ha??
ang baca move on dari sorang kawan??
siapakah dia??
ahahaha...



~ur secret admirer

SuHaiLy azMi said...

ehemmmm...
rahsia..hahahaha

fyfy iqbal said...

aku ada jugak komik2 lawak kampus ! HAHA , bestt :D

fRaMe+LenSeS said...

suka jugak... kita leh geng.. ;))

SuHaiLy azMi said...

x sangka ada geng...
huhuhuhuhu...
terharu dan bangga!!!!

Wawazzup said...

heheh suka gak lawak kampus!!terbaik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...