FrusT@KuCiWa(Whatever??)

gambar nie melambangkan keKECEWAan..bagi aku la..

malam nan indah nie...aku nak amek mood jiwang2 @ cdey2 nak meluahkan isi hati aku nie..
(isi hati la sangat...jgn la percaya 100% dengan luahan aku nie...)
herm..apa itu frust??
frust tu kecewa dan apa maksud kecewa???
bagi aku la...kecewa tu satu perasaan yang tiba2 datang selepas kita tak dapat sesuatu yang kita hajati
(benda yang betul2 kita nak)
tu la kecewa...
kalau frust menonggeng dalam situasi love2 gitu..
(aku dah nak start merapu dah nie)
ala...normal la kalau da rasa kecewa...
kalau tak da perasaan kecewa...boleh sign in masuk tanjung la jawabnya..

saja ja aku nak bangkitkan isu nie...
happy2...suka-suki..(ampun ye cikgu2 bahasa Melayu..bahasa baik punya)
so cara nak mengubat kekecewaan..(khas utk kes2 ringan sahaja..kes yg berat2 sila rujuk pakar ye)

first and foremost...
kalau tengah berdiri...DUDUK!!!

haaa..macam dia nie la..tapi cara pemakaian jangan ditiru yeee...

number 2...
take a DEEP BREATH like.....ehem...

gaya cam mengah ja cik arnab?? hehehe...pandai betul cik nab nie...

pastu...pegi la ambil wuduk ok...
then...dah amek wuduk...kena la

tngk??budak yg comel nie pown pandai...tp kita solat cara yg betul la..jangan ikut dia plak..

and lastly..
doa dan tawakal...
Allah S.W.T  mesti tolong..
janji...niat tu kena betul la...

doa boleh kat mana2 ja except tempat2 yg kotor la...
example..toilet...

Insya Allah kita akan lebih happy cam dia nie...


tu ja la yang aku nak meraban...
actually..meraban pasal benda nie wat aku asa tua la...
huhuhhu...x pa...lepas nie nak tulis pasal something yg remaja la...
adios...

-enD-

akhirnya(at last)

hahahahaha...welcome back(style FT-Faizal Tahir)
herm...dah lma aku nntikan saat2 abis skolah...
mmg waktu last paper Biology3...
mmg best yg teramat sngt..
but lepas melangkah masuk kereta mak aku yg tersyg...
mak aiii...
aser cam "zappp"...(bg cam dramatic cket)
aser kosong ja...
tatau nak wat apa lepas nie...
herm...
ibarat hilang tempat bergantung gitu...(skema betul ayat aku)
sebelum SPM...
aku da la jln2 p jenguk balik kelas terchenta
yg tlah lma aku tinggalkan slps trial exam...
aku ingat lagi...(terkenang balik la nie....)
kat kelas tu jgak aku wat lawak bodoh...
gelak2...men lari2...blajar admath....
(part lari2 tu hanya propa semata-mata..)
mmg best...
apasal la aku x suka p skolah dulu...
klu aku p skolah mesti dlm keadaan keterpaksaan..(x la terpaksa sngt..tp bley la)
huhuhuhu...skrg nie..
memang aku rindu skolah...

huhuhuhuhu...(give me a sad face...

huhuhuhu...nasib la Suhaily Azmi ooiiii...
dah x jd budak skolah dah pown...
aku harap sangat2 yg result aku ok...
aku nak jd orang yg berjaya gitu...hehehehe

So,untuk nk sharing kenangan aku yg x ternilai nie...
nie ada la gambaq di saat menghitung hari untuk jadi bekas budak skolah...
(lawak ja ayat...huhuhuhu)
my friends...
cute x??
hehehehee


thanks syud..
hadiah yg comel and so pinky...
nama little star nie..adeq kiki


nie je la yg aku da...
yg len x bley nak upload gambaq...
ntah apapa...biaq la...
(dun ask me where is Mr. 0tak...nnti dia mai balik la tuu)

SeLaMaT JaLan(huhuhuhuhu)

the pictures that can describe me :





craziness




love to laugh and make people laugh...






music is part of my life...
hehehehehe...



on my way to find my soulmate...
chewah...
hahahaha








saja nak berbasa-basi...juz wanna tell that...
hari nie...hari last aku ber'blogging'...
bye2 blog and not to forget Mr. 0tak...
aku nekad kali nie...
but I'll be back at 8/12/2010...
huhhuhu...
wish me luck for the SPM...
DaTe : 23/11/2010
i'll miss the blog and FB of course...
bye...











-enD-

BengKeL KiMia 2010

pada 22 hingga 23 / 9 / 2010...
pihak panitia kimia perlis tlah mengadakan satu bengkel teknik menjawab(lbey kurang la...ehehehe)
utk para pelajar SPM 2010 negeri perlis....(Mr. 0tak : apasal skema abis nie???)
hehehe...back to normal...
bengkel nie...mula drpd pukul 8.30+pagi sampai 4.30+ ptg...
kat Dewan Dato' Jaafar Hassan..
ala dekat ja ngan umah aku...huhuhu...
bengkel nie...(Mr. 0tak : skali lagi)
cegu2 yg CeMerLang yg handle tau...
terutamanya...pengerusi panitia kimia perlis...
Pn. Aishah...cegu jusa kesayangan aku..hahahaha...
bnyk kengkawan aku cakap cegu aishah garang...
ok..bagi aku dia memang garang & tegas...
setiap teguran yg dia bg mmg berasap jgak la telinga kalau dgr..
tapi dah dua kali aku pi bengkel dia...
mmg best....apa yg dia ajaq mmg masuk pala otak..
what do's and don't...bley diingat jgak la...
so...as the conclusion...aku menentang abis-abisan kalau da org yg ckp cegu aishah x best....
dia best la....huhuhu...habis pasal cegu aishah....
waktu kat dlm bengkel nie...
pelajar diberi 4 sets soalan iaitu soalan2 trial tahun lepas and tahun nie...
paper 2 & paper 3...
herm...
aku suka...dah tatau nak cakap apapa...
so kat sini...cam besa la aku...snap snap sana sini...
dapat la tingkah laku aku and kengkawan cket2...(Mr. 0tak : betul ka cket???)
ala Mr. 0tak...fahami la aku..hehehehe...





muka kena serius...nak jwb kimia nie...
hehehehe...




sempat lagi nak ber'peace'...x pa...
x da cegu kat citu...




syabas kepada aku..aku asa..kat skolah derma pown patut ada
board yg berguna mcm nie....
hehehehe



we're the dermarians...and we love kimia..
because "kimia itu indah.."
bak kata cikgu Lee...



hahahaha...betapa semaknya meja...
well..nie baru budak derma...
hahahaha...gempak gitu...


macam2 style ada....
bahana bengkel kimia...
otak pown x berapa betul...
hehehehe....


sekian sahaja coretan aku utk topik nie...
hehehehe...

-enD-

Reuni0n 3 CeKaL 2008

hahaha...we're the cekalianz year 2008...
hehehe...lama x guna ayat nie...
aku success arinie...bhgianya idup aku.......................
aku organise reuni0n kali nie...hehehe
first time nie...
bangga jgak la...(Mr. 0tak : eleh...dlm ati tu dah bangga sangat...)


arinie RaBu kat Pizza HuT pkl 3....
aku wat reunion tapi duit sendirian berhad laaa
larat aku nak blnja...aku bknnya ank dato ka tan sri ka...
drpd 17 org budak kelas aku dulu..
11 org yg turut serta dlm reunion nie...(Mr. 0tak : poyonya ayat???)
tatau nak ckp pa dah..eh...taip la...hehehe..silap...
setiap manusia wat kesilapan kan???
same goes to me la...hahahaa


thanks to suma kwn2 aku yg menghadirkan diri tadi...
and to hanan jgak sebab dia dah menyusahkan mak dia suh antaq pi pizza hut..
well...ank manja la katakan...hehehe...
lawak ja hanan n00oooo..heeeeeeeee....


nie aku nak menunjuk bnyk cket...
kemeriahan reuni0n de CeKaLianz 2008..hehehehe...





ntah apapa ja posing..hehehe










we smile and laugh together...sweet gitu..hehehe





suma pakat2 lapaq...tp sempat lagi nk posing...









Bukti nie...PiZZa HuT..1-300-88-2525..hehehe
promote...





hehehehehe...nie pose maut kengkawan aku...aku x terlibat sama naaaa....

hanan & nasrullah a.k.a do0oo

    jelingan maut aisyah mustafa...hehehe...
dua keping gambaq lagi tu...hehehehe...ampun deh..huhu











hahahaha...fyna...siap ngan baju kurung lagi...
ayunya..hehehehe...










cik ayu plus cik nasha amalina...hehehe..merra frenz...





sembang sakan...ntah apapa la..hehehe








yg penting...aku bahagia...goodluck friends...aku harap kita suma berjaya dalam hidup..
kat dunia dan akhirat...amin..
fight for straight A's in this coming SPM...
Allah S.W.T will help us...
LiVe WeLL or LiVe HeLL...
We ChooSe...
chewah...sakan aku bermotivasi harinie...
heheheh...

-enD-

MaNuSia Yg X BerHaTi PeRuT ( BUTA PERUT!!!!)

BANGANG!!!!!!!!!!!!!!!
BENGOK!!!!! SEGALANYA LAAAA........
aku tau x baik kutuk2 org...
tapi nak wat camna...dah mmg kenyataan...
masih wujud insan yg x bertamadun kat atas muka bumi nie....
ada ka patut...
pukul 2.30 pagi duk men meriam...
dah la tu...dekat ngan umah aku plak tu....
bengong punya manusia...
x reti2 p tidoq ka????
hissshhhhhhhhh...x suka betul aku ngan geng2 budak muda kat taman aku nie...
perangai mcm haprak...
kacau ja aku nak tidoq...
dah la esok nak raya...
confirm dah aku x tidoq nie....
hish...
semua gara2 bebudak tu la...
kalau la kempunan sngt nak men meriam...
p la men kat tngh2 ladang tebu tuu...
ang nak men sampai subuh pown x da sapa nak marah...
ni la jd bila org2 camni pikir x pakai otak...
ikut suka teradab depa ja nak wat pa...
dah la perangai sekoq-sekoq tu macam mafia....(ambik ampa...amboih...)
bila aku marah sngt jd camni la...
mmg confirm aku kena pi sungai petani cepat2...
kalau x...gila ter0s aku kat sini ngan perangai mafia2 kilang tu...
huaaarrrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhh...
lega la sikit...haduih...
dah pukul 3 pagi...
pakai x tid0q la aku...
huhuhuhuhhu...
nasib la badan...
aku nie...bila dah terlelap tetiba terjaga...susah la nak tidoq balik...
haduyai...
apasal la bnyk sangat dugaan dlm hidup aku arinie...
sabaran je la....

-enD-

Ye..Ye...NaK RaYa

HaaaaaaHaaaaaHaaaaHaaaaa...(gelak jahat nie...)
arinie dah 28 Ramadhan...dah dekat nak raya...
sukanya...plus sedihnya....huhuhuhuhhuhu...
ntah sempat ka x aku nak jumpa Ramadhan lagi taun depan...
arap2 sempat la lagi...

punya la kalut nak raya...kuih raya sgala bagai...
alih2 aku plak asa x sihat arinie...
sakit tekak....selsema...
huhuhuhuhuhu...
nie la stage2 yg paling aku x suka...
bila dah sakit tekak...
mula la malas nak cakap...yg manusia2 kat sekeliling aku nie..
asyik dok tanya itu ini..yg memerlukan aku utk bnyk bercakap...
aduyai...malasnya...
secondly...(chewah...cam bag0s ja kau nie...)
bila selsema...tisu mesti berkotak-kotak kat sebelah aku...
faham2 la tisu tu utk pa...part2 nie sensitif utk dicerita..
pandai2 la bayangkan sendiri...(Mr. 0tak : pengotor la kau nie..eeeiiiuuuu)
aiseh..here come Mr. 0tak...hahaha..long time no see...

nie da satu cita BaaaaaGooo000sssssssssss punya...hahahaha...
aku nie punya la terkinja-kinja nak wat kuih raya...
hahahaha...daripada 3 jenis yg aku nak wat...
dua ja yg jadi...yg lagi 1 jenis tuuu...
nak wat kuih lain...kuih lain yg jadi...hahahaha
free2 ja kena gelak ngan adk aku...
terbaik betul adk aku nie....(Mr. 0tak : kalo aku jd adk ko aku pown gelak...ada atii nak  wat marmar carries?hahahaha)
x cukup asam ko Mr. 0tak...
x salah kalo kita mencuba...
bak kata JusTin BieBeR & JaDen SmitH...
NeVeR SaY NeVeR...
huhuhuhhu...

apapa pown...aku kena stabilkan kesihatan aku dulu...
baru bley fight ngan Mr. 0tak abisan...
tunggu...siap la kau nanti...(Mr. 0tak : aku tunggu nie..............)
apa yg penting....(Mr. 0tak : keje same..)
raya dulu...
tapi.......................
baju raya aku x siap lagi....
huuaaaahuaaahuuuaaaahuuuaaaa.....(Mr. 0tak : weh..pelik la orang tua nangis..)
pa la taylor tu...
jangan dok wat naya dia demam last minute sudah...
aku pi bakaq kedai dia satgi...
hahahahahahaha(Mr. 0tak :  tu dia...aura jahat dia keluaq dah...)
lawak ja la...bukannya betul pown...
apapaper aje la...

dah x larat nak pot-pet dah....
nak chaos dulu...
Happy RaYe TiMe...
MaaF ZaHiR & BaTiN








      -enD-

LuLLaBy @ DoDoi

NganTuknyaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
tapi mata nie tamau tidur...huhuhhu...
aku dah letih nie...dah ar esk still da tuisyen...
alamatnya sahur terus la nie....huhhuhuhuhu...

nie mesti kes excited terlebih sbb dah start cuti raya....
HAHAHAHAHAHAHAH...betapa epy nya idup...
dah x larat senyum terlebih gula dah....
cuti punya pasal...aku sanggup senyum seharian sampai lenguh otot2 senyum nie...
kahkahkah...

kat skolah tadi pown kira gempak jugak la...hahahaha...
bergambaq sakan...snap pakai fon plak tu...
tau la menyalahi undg2 skolah tapi lantak la...
asal aku happy...hehehehe...
ampun la cegu2 yg disygi...
arinie last day...kira halal la tayang henfon kat cegu...
hahahaahahaha...

nie la bbrpa keping gambar yg smpt aku snap sana sini ngan kwn2...


aKu ngan SyuD semPaT lg doK promoTe keta CeGu dot-dot-dot (PK HEM nie...) hahaha...lama dah teringin nk wat aktiviti jahat nie...hehehe...
ampun MR. PK...


Muka innocent HaNie MJ..hahahahahahahahahahahaha
(ambik kau minah..hehehehehe...ampun ye pak cik jo saya 'TER'kutuk ank pak cik yg sorg nie.....)

 


p/s : yg muka smpi DUA dlm dua gambar nie....tu la hanie...hahahaha...



sapa kata x seronok promte keta cegu...hahahaha..best 0oo0...
lps nie nk promote keta PENGETUA
& PK pentadbiran plak la...
huhuhuhu...lepas SPM la..
hahahaha...








tu ja yg aku nak merapu meraban di pagi buta yg damai nie...
huhuhuhuhu...perut aku dah berazan suh masukkan mknn dlm perut...
huhuhuhuh...makkkkkkkkkk...nak nasiiiiiiiiiiikkkkkkkk...
huhuhhu..ngada sungguh aku nie....
chao...

-enD-

I LoVe PhySics

EEEEIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......
tolong la...'i love PhySiCs' konon...
huhuhuhhu...
trial arinie mmg la boleh membungkus aku....
dengan segala mandat yg ada kat aku...
arinie..aku nak umumkan...
paper physics trial aku arini (17/8/2010)

dah menunjukkan tanda2 x dapat A+...
bukan setakat A+...A- pown x nmpk bayang...
huhhuhuhu...
tinggal lagi 2 subject lg...hehehehe...(mr. 0tak : baru trial deee...SPM belom lg...)
aiseh mr 0tak....aku nak bg ang rehat sat...hehehehehe
sambung blk...lg dua subject....
paper chemistry lusa and paper addmath isnin minggu depan...
bley la aku wat kuih raya tahun nie...hehehhehe
poyo ja ayat...kuih raya...
hahahaha...( mr. 0tak : bagus2...dah menunjukkan ciri2 kewanitaan... )
hahahaha....tu lawak....
aku minat masak la...
sedap ka x sedap ka...tu blakang cerita...
janji aku yg masak hahahahaha...
one day...aku akan jd seorang chef yg terkenal....HAHAHAHAHAHA...
(mr. 0tak : dah start mengarut dah...wehhh!!! ang x reti nk p baca buku ka????)

relax arrr mr. 0tak...baru nak berangan...
anyway...aku asa x terlambat lagi kalau aku nak wish
SeLaMaT DaTanG kepada BuLaN RaMaDhan....
memang bulan yg dinanti-nantikan oleh semua umat Islam...
termasuk la aku...huhuhuhuhu
semoga aku berjaya mengharungi hidup sepanjang bulan Ramadhan nie....
Amin....

To My BloG

To my blog...(mr. 0tak : asal poyo nie???)
Today... my mood was s0ooooo bad...
bengang...bangang...bengap...sume ada la....
mmg aku benci arini...
pa la salah aku kat si'polans' nie...
aku tatau...
dia style x puas ati 0oooo...
aku slalu terasa...(mr. 0tak : wat derk dah la...jgn d0k amek ati sngt..)
dah wat dah...
aku dah tahan lama sngt dah psl benda nie...
arinie merupakan ari yg aku mmg thp dah x bleh tahan ngan si'polans'...
dah arrr aku dah penuh ngan problem kat dlm pala 0tak aku nie...
GERAMNYAAAAAAAAAAAA......

aku benci betul bila jdi camni...
asa cam dah x da ketenangan dah dlm hidup aku...







I want peace for my brain & mind...
(mr. 0tak : thanks...)









aku letih la...
klu x suka aku...ter0s bagitau kat aku...
"Suhaily...aku x suka la perangai ang...boleh x klu ang ubah cket perangai tuu???"
klu ckp camni at least aku terasa ati sat ja...
aku pown boleh usaha ubah perangai aku...
x kan la aku nak maki dia pulak...
aku x kejam sngt la...O.K???

nie x...
asyik buat memek muka yg sakit mata memandang...
haduih...
letih laaaaaaa........





cam baby nie la...aku letih...







nak kwn cam dulu...susah la nak jumpa kwn yg ngam ngan kita...
susah betul...
aku syg suma kengkawan aku...
klu da terkasaq bahasa & kata2...
aku nak mintak maaf bebanyak...
dari hujung rambut sampai hujung kaki...







aku nak jadi camni balik....














-enD-

AKU BENCI ROKOK!!!!!

x tau la mcm mana aku nak gambarkan perasaan aku...
AKU BENCI ROKOK!!!!!!!
X SUKA ROKOK!!!
i HATE everything about ROKOK!!!!!


macam nie la betapa aku benci kat ROKOK...













bukannya bwk faedah pown...bwk maut ja...aku heran la...pasaipa la da org yg isap rokok???
including my dad...tu yg x ley blah tu...
hiiiissssshhhh...geeeeeeeeeerrrraaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

so kat sini...aku nak berkempen...
say NO to rokok!!!!!


walaupun da pengaruh....

always say NO!!!

because....

smoking is not cute...

be a handsome guy la...
like......

HeHeHeHe...
yg nie pown handsome...

nak froogy bley...nak vanness pun boleh...

tu ja...akhirnya...dapat jgak aku lepas geram...
hehehehe...PeaCe...
(heran la mr. 0tak x muncul pown...dia takut kowt tngk aku marah...heeeee)



-enD-

ThanKs

terima kasih ya Allah...
terima kasih bebanyak...
Engkau dah makbulkan doa aku...
mmg betul la...
Allah akan sentiasa memakbulkan doa kita sama ada cepat atau lambat...
syukur sngt2...
x terkata aku jadinya...
mmg aku sngt2 nanti-nantikan hal nie...
happyyyyyyyyyyyyynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
hahahaha...
0ooopppppsssss...
x ley lupa diri nooo....(mr 0tak : sedaq x pa...)

aiseh...mr 0tak dah muncul...hehehehe...
sowi erk...janji x dapat ditunaikan...
aku mmg tngh happy nie...
kira boley senyum seminggu x berhenti laaa...
(mr 0tak : y0lah tu...kan saya dah kata???)

arinie mmg penat...

7.30 a.m (lebih kurang la..) : bengkel bio kat smk arau...until 2.30 p.m...
pastu sambung plak tuisyen addmath 2.30 until 4.00 p.m...
nak muntah hijau aku jadinya...
(mr. 0tak : bagus la tu..for your own good kan???)

kelas admath tu..
aku paksa diri aku p jgak sbb x mau tinggal bab trigonometry laaa
everyone know how much i hate trigo...
huhuhu...
bak kata sir dess...
''you must love it just like you must fell in love with your pk hem..."
lebih kurang la...
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH....
x ley blah...
that was a very good example on why i must love trigonometry...
huhuhuhu...
dah la...
nak chao...(ehem....nie bukan miss chao...hehehehe...sorry cegu chao...just for laugh...)
nak wat nota agama...next week ustazah nak kumpul...
i will uptade my blog anytime when i want to...
hahahahaha...sorry mr 0tak...

-The enD-

oTaK TenGaH TinG TonG

(mr 0tak : berani anda guna nama saya???saya saman awak kang...)

First of all...sorry to mr 0tak because i need to ciplak your name as the title...
hhhuhuhuhu....

ntah aarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................
aku asa keliru sangat nie...tatau la pasaipa...tetiba ja...
jahat sngt ka aku nie???
aku cuba nak kwn ngan sumaaaa....
tp x ley...tapi sebelum nie ok ja...
aku nie kasaq sngt ka...
nak wt camna...mmg aku nie klu melawak mmg kasaq...
mmg camtu dah...camna nak control???
ishhhhh.......
bencinya bila da org benci aku...
serabut betul...
aku dah try wat bodo tapi x ley...
tiap2 kali aku jumpa si polan nie mesti ati aku sakit...
hisssshhhhh...susahnya idup....(mr 0tak : baru tau ka????)

sebut pasal kawan....
aku cam notice something la...
aku asa cam aku nie asa aku nie perasan la...(mr 0tak : asl pelik sangat ayat???)
mana x nya...aku slalu sngt terasa ati ngan org...
pelik la...(mr 0tak : anda mmg pelik pown...tau dah)
aku pown asa cam aku dah bnyk merapu kat sini...
(mr 0tak : tau x pa)
apasal aku tanya cam da org jwb???
(mr 0tak : bukan la...nie mr 0tak...tu pown tatau fikir ka???)
aiseh parah nie...
(mr 0tak : 0oii...cepat pi hospital)

hahahaha...x betul betoi...
(mr 0tak : ....haloooo????)
well nie mesti sebab kelmarin...seharian kemas umah sebab akuarium pecah...
baru aku paham keadaan org yg kena banjir...
betapa kalutnya idup...hehehehe...
tp best jgak....thanks to mr kaloi sabah la....
sbb 'beliau' la aku merasai pengalaman yg 'terindah' dlm idup aku...
well pepaham la...

pasal skolah plak....herm ok la....
(mr 0tak : bunyi cam nyampah ja???)
serius x...maybe dah dekat nak trial nie tu yg jd camni...
(mr 0tak : dah tau trial dah dekat asal x pegi baca buku??!!!)
0ooo00oooo...mr otak...sabaq sat..bagi la aku chance nak meluahkan isi ati nie...
x kesian ka kat aku????
huhuhu sampai ati...

HaH..>ngeri m00D<
Trial SPM 2/8/2010...hahahaha...
pasaipa aku gelak???
heeeee....gelak takut sebenaqnya...
blajar x abeh lagi...
(mr 0tak : tp sempat jgak ber'blogging'..)
punya suka la....hehehehe...
aku harap sangat result trial aku ok...
klu x mesti aku nangis..huhhuhuhu...
(mr 0tak : sejak bila anda jadi p0y0???)
nangis tu kan perlu...
klu happy ja sentiasa baik duk kat TR
(mr 0tak : tanjung rambutan)

0k la....
mr. 0tak asyik cakap suh baca buku ja...
(mr 0tak : .....ilmu tu penting.....p baca buku....)

biaq la dia pot-pet...aku mmg nak blah pown...
nnti la aku uptade lagi blog nie...
after the trial maybe...
(mr. 0tak: dia nie cakap je tu...tngh2 trial nnti mesti ber'blogging' jgak..cam la aku tatau..)
shut up la mr 0tak!!!
always rosakkan my day...huhuhuhu
but thanks to tou mr 0tak...
because of you...
i always remember about my study...
love u mr 0tak...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...