I HaVe SomeThing To Say


okay...
tengok ja gambar and tajuk...
aku asa ampa semua paham la kot...
aku ada benda yang nak dicakapkan...
jap...
nak tukar posisi....

okay....
aku lagi selesa menaip kat tepi nie...
benda yang aku nak cakap nie is more to opinion i think...
chewah..'ter'speaking london pulak dah...
ini pasal minat...
minat kita terhadap sesuatu...
artis ka...
atlit ka...
tapi mostly artis la..

aku tak paham sangat kenapa ada manusia yang terlampau minat seseorang artis tu...
minat kira okay la..
nie dah sampai tahap obses...
seolah-olah..
dia tau semua pasal artis tu...
apa artis tu buat....
suka....
macam stalker dah aku rasa...

bagi aku...
minat tu kira cukup laa...
tak yah la sampai tahap obses...
aku pun pernah obses jugak...
tapi waktu umur aku 13 tahun...
fikiran x berapa matang sangat...
aku minat gila kat sorang artis China nie...
of course la lelaki...
nak tunjuk gambar cket...



nie la Kenny Kwan Chi Bun...
sebab apa aku minat dia???
malas la nak bagitau...
hehehehehe...
biarlah rahsia...

time nie...
memang banyak benda yang aku buang...
1st skali..buang duit...
sebab???
waktu aku form 1...rumah aku mana ada internet..
so..aku pi la nganga kat cybercafe untuk cari gambar dia nie..
then balik rumah...
print and letak dalam file...
2ndly..buang masa...
time balik sekolah...
aku terus pi CC...
then dah petang2 cket baru aku balik...
malam baru la busy nak buat homework....

bila dah matang sikit fikiran nie...
aku rasa sangat bodoh buat benda2 tu dulu...
sampai satu tahap...
aku rasa sangat childish minat sampai tahap tu...
so...
ini pendapat aku ja...
kalau ada yang terasa tu..
aku mintak maaf bebanyak...
sekadar pendapat...




-enD-









10 comments:

Muhd Fadil said...

saye minat jugak dia ni ---> stephen chow. hehe.. sumefilem dia saye beli ( cetak rompak semuanya )

SuHaiLy azMi said...

adeh...
part cetak rompak tu.....
ehem.....
hehehehehhee

fyfy iqbal said...

kenny kwan ? lama tak dengar pasai diaa . ingat lagi dulu hang dok letak gambaq dia :D :D

SuHaiLy azMi said...

coit...
jgn bocor rahsia aaaaaaa..
hehehehe

IJAT360 said...

ntah la anayli..aku pon tak tau..mungkin hensem agaknya..tu yg minat

SuHaiLy azMi said...

hahahahaha..
terasa jugak sedikit sebnyk..
dulu la..

Muhd Fadil said...

cetak rompak is the best way to watch who are we like. ( yes, english i memang tahap ayam punya ) kahkah..

SuHaiLy azMi said...

mana ada...
x tahap ayam pun english u...
hahahahaha...

Anonymous said...

alaaaaaaaa... gua tau pasal pa lu minat ini kenny kwan...hahhaa...
opps... rahsia kerajaan...
tapi bgus x kita wat benda bodoh(bagi aku xla bodoh walaupon aku dah kurang skit dah la nii hahah) ni waktu muda...kalo dah umur 30 lbih baru tingat tingin nak wat...kan ke pelik namanya tu..

SuHaiLy azMi said...

weh!!!!!!
jgn bocor ahhhhh...
malu aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...