Anwar Hadi & Matluthfi



siapa diaorang nie??
aku nie sangat2 tidak up-to-date dengan perihal yang berlaku kat dalam alam maya nie...
terutamanya Youtube...
aku nie orang yang sangat tak expert pasal benda2 nie semua...

Anwar Hadi...
aku dapat tau pasal dia nie kat FB bila ada insan yang share video dia kat situ...
aku tengok punya tengok...
tatap punya tatap...
memang cool abis...
memberi nasihat dengan gaya yg tersendiri...
memang terbaik la...

selang seminggu lepas aku tau pasal Anwar Hadi nie
timbul pulak nama Matluthfi...
sapa dia pulak nie???
kan aku dah kata aku nie tak up-to-date pasal benda2 nie....
so, aku pun cari la...
bukak blog orang tu orang nie...
mencari siapakah gerangan dia tu...
akhirnya jumpa jugak kat blog kawan aku sendiri..
huhuhuhuhu...
betapa kunonya aku...
baru la aku tau siapa pulak si Matluthfi nie...

dua2 orang kedah...
umur sama kalau tak silap aku...
dan masing2 nak menyampaikan mesej masing2 melalui Youtube...
memang terbaiklah diaorang nie..
yang penting..diaorang nie orang utara..
hahahaha..aku suka orang yang cakap loghat sama ngan aku...
hahahahaahaha...tu x bermakna aku nie tak suka orang yang loghat x sama dengan aku tau..
kita kan 1 Malaysia???
heheheheehe..promote lagi...
nie antara video diaorang yang aku suka...


aku sangat setuju dengan pendapat dia ni...


sangat funny dan benda yg dia kata ada betulnya jugak...cuba fikir...


itu ja yang aku nak merepek petang nie...
kepada dua orang insan ni...
teruskan usaha anda...
^_^




-enD-

2 comments:

misz sheyla said...

ape ni??sape ni???hahahha nmpaknye aku lagi up 2 date --!

SuHaiLy azMi said...

huhuhuhuhu...kita senasib... T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...