I Miss You



ntah apapa ja tajuk entry nie...
nak cita nie...
mood aku waktu tngh menaip entry nie sangat pelik...
aku rasa macam sedih sangat2...
betul2 pelik...
tetiba ja...
maybe sebab tengah layan lagu Aishiteru kot...
aku nie memang pelik sikit..
mudah sangat jatuh cinta kat lagu...
asal aku dengar ja lagu yang kena dengan citarasa aku...
aku akan ulang ja dengar lagu tu sampai aku boring...
aku x penah tau pun pasal lagu nie...
lepas asyik bersiar-siar kat blog KaK Rai...
aku dengar la lagu nie kat playlist dia...
serius aku suka...
terus aku download...

stop la pasal lagu tu...
aku sebenarnya nak cita yang aku sangat2 rindu kat sekolah...
kelmarin...aku pegi ambil adik kat sekolah yang turut merupakan sekolah rendah aku dulu...
aku kena naik atas dan ambil beg sekolah dia yang berat tahap apa ntah...
on the way nak ke kelas adik aku..
aku lalu la kat tempat2 yang aku selalu hang out dulu2...
serius rindu...
aku sekolah kat situ dari tahun 2000 sampai 2005...
la nie dah 2011...
dah dekat 6 tahun aku tinggalkan sekolah rendah...
banyak benda dah berubah...
benda yang kekal kat situ pun ada jugak...
nie antara gambar yang sempat aku snap kat sana...


lupa pulak..nama sekolah renda aku..
Sek. Keb. Batu Bertangkup
unik x???
dulu2 orang suka perli aku sebab nama sekolah aku...
huhuhuhuhu... terima je lah...


pokok nie dulu la tempat aku men aci ligan...
serius tipu ja..hahahahha..
pokok nie..waktu aku darjah 6 pendek ja...
kelmarin aku pi..tinggi berkali-kali ganda daripada aku...
cepat betul pokok nie membesar..
x caya???
tengok nie...


besaq ooooooooooooooo...
hahahahahahaha...


tempat favourite aku nie...
aku nie dulu suka sangat muzik...
sebab cegu tu best kot..
aku ingat lagi..
Cikgu Arifin la yang dah pilih aku jadi penyanyi sekolah dulu...
hahahahaha..aku audition guna lagu Siti Nurhaliza kot...
tajuk Aku Cinta Padamu...
hahahahahaha..sangat funny ooooo...


rindunya....


tempat aku study group dulu waktu Darjah 6...
dah terlindung dengan pokok...
hahahahaha...
study group atau lebih tepat lagi...
menyembang...
sweet memories...


saat ku dengar loceng berbunyi...
akan ku jerit..
YEYE BALIK!!!!!
hahahhahaha..
aktiviti wajib nie...
rindunyaaa...



-enD-

2 comments:

Lya Colours said...

kat mana skolah ni dek
kat melaka ni, ada 1 skola nama sekolah lesung batu
tp x igt la skolah rendah ke menengah ntah

SuHaiLy azMi said...

nie kat perlis la kak...
serius ka???
lesung batu???
serius x sangka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...