Tu diaaaaaaa

hahahahaha...
hehehehehe...
nak tengok tak reaksi muka aku sekarang nie???
tak mau tengok pun tak pa
tapi aku nak tunjuk jugak...
baru hampa faham keadaan aku la nie...
hehehehe....



sebagai seorang budak lepasan SPM 2010...
hampa mesti boleh agak sebab pa reaksi muka aku lebih kurang macam inche singa (adik beradik kucing) nie....
hahahahaha....
biarkan...
the past is past...
the most important thing is now and the future...
hahahaha...
kelam kabut aku punya ayat...
kalau salah tu..
paham2 la...
english tak berapa nak bagus....
heheheehehe...

result dah dapat...
dan result aku tak la segempak mana pun...
boleh la untuk teruskan hidup...
hahahahaha...
la nie...
tengah pening pasal nak pilih course...
dan...biasiswa...
dalam kepeningan dok mencari segala mak nenek nie...
aku sempat lagi pi main bowling dengan kengkawan...
untuk menghilangkan stress kononnya...
hahahahaha...













nie bukan tujuan utama...
hehehehe...
nie ada link untuk budak lepasan SPM.. STPM dan MATRIK...
link nie untuk hampa check syarat kelayakan khas akademik kat IPTA...
klik [sini]
erm..
tu ja kot...
doakan aku supaya dapat fikir course yang terbaik untuk diri aku sendiri...
hehehehehe....



-enD-

5 comments:

Muhd Fadil said...

ucap tahniah untuk SPM aci tak? hehehe..
pilih jurusan yang minat. dan pastikan jurusan yang kita ambik tu, punya peluang kerja yang cerah. semoga berjaya :)

syud said...

gambate..make a best choice ok...
mintak j semua... nt baru pilih

SuHaiLy azMi said...

@Muhd Fadil thanks...nasihat yg berguna...akan ku pakai nasihat anda...
@syud thanks jugak kawanku... ^_^

shahjiehan said...

page yg mana 1 yg adik guna nih?hehehhe

tq atas pendapat anda

anyway,tahniah!!! hehehe.. buat la pilihan yg tepat!

SuHaiLy azMi said...

beradik-adik pulak..
hehehehe..
page nie la yg adik guna sepanjang masa..yg lagi satu jarang guna...
hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...