Stop!


malasnya nak update blog...
sekarang baru in mood nak meneruskan perjuangan kat sini...
huhuhuhu...
teruk betul aku nie...
aku terdetik nak menulis pasal benda nie...
sekali lagi..
nie PENDAPAT aku tau...
so kalau ada insan yang tak setuju...
baca jugak sampai abis...
hahahaha...


punya la panjang mukadimah aku...
walaupun tak la panjang sangat kan...
biaq la...
aku sebenarnya baru ja lepas pi hang out kat blog anwar hadi...
nak link ka???
tekan [sini]
kali nie..aku nak cita skali lagi pasal





mat luthfi...









and anwar hadi...





aku da la mengikuti perkembangan depa dua orang nie kat Youtube...
aku baca la jugak comments kat situ...
ada ja yang nak compare anwar hadi dengan matluthfi...
aku heran la...
okay...
kita memang ada taste yang tersendiri...
but hormat la orang lain punya taste sama...
tak payah la argue benda nie sampai tahap gaduh2...
tak cool tau...
antara comment2 tu...
ada yang style perli & mengata terus...
tegur la elok2...
depa dua orang nie manusia okay...
ada hati & perasaan...
tak payah la kata teruk2 sangat...
kecik hati depa bila depa baca comment tu...
kalau suka sorang ja...
it's okay...
tapi jangan la boikot yang sorang lagi...
kalau boleh suka dua-dua macam aku nie haa...
lagi baguih..
bak kata orang utara...

peringatan skali lagi...
nie pendapat aku ja tau...
satgi mai maki aku pulak...
sedih aku...
hahahahaha...
tu ja kot...




-enD-

6 comments:

syud said...

i like mat lutfi !!
tp la smnjak utube mogok ngan aku..
aq x tgk dah utube..aku lak yg mogokkk..hahaha
anwar hadi??
ehmm..i kureng skit laaa..hahha
abg zz best g..
hahaha..eh..lupa follow blog dia plak..hahahha...
k lah..cau lu..nak follow ABG ZZ japp

SuHaiLy azMi said...

tu diaaaa...
abg zizi pulak dah

Muhd Fadil said...

tadi kita cakap pasal lain.. kita cakap pasai ketam....

gile best ! haha

SuHaiLy azMi said...

tu diaaaa...
fan matluthfi mai dah...
hahahahaha

fyfy iqbal said...

very true ! mcm anwar hadi kata , masing2 citarasa :) even aku ni pencinta ( haha ) mud luthfi :)
but i enjoy both videos from them . :D tok sah nya nak compare2 . yg comment tu , kau ada ke apa diorang ni ada ? HAHA

SuHaiLy azMi said...

betoi tu fyna...
setuju sngt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...