HonDa DreaM FunD



hari nie...
nak cita pasal biasiswa honda laa..
nak promote jugak kat semua student..
sama ada yang tengah tunggu result SPM or universiti...
semua boleh mintak okay...

biasiswa nie akan cover semua keperluan sebagai budak universiti...
cara nak apply senang ja...


first...
download aplication form kat website honda...
nak lagi mudah...
klik [sini]...
tengok kat sebelah kanan bawah skali..
da application form...pilih la nak bahasa apa...
dah print out tu...
isi la borang tu macam yang disuruh...
lampirkan segala benda yang dia mintak kat dalam borang tu..
then hantar laaa..
tarikh tutup 31 Mac 2011...
so sempat lagi la kalau nak hantar...

biasiswa nie hanya untuk pembelajaran dalam negara sahaja..
luar negara tak da okay...
sebab apa aku dok promote sangat biasiswa nie???
mesti hampa hairan kan??
tak da angin tak da ribut...tiba2 ja..
saja ja...
nak kongsi apa yang aku tau...
[aku pun mintak jugak biasiswa nie..tu yang dok promote tu.. hehehe]
tu ja kot...
kalau da biasiswa lain or berita2 lain..
aku bagitau la nanti..
kalau aku rajin...
hahaahhaaha





-enD-

3 comments:

misluvcoklat said...

wah.. info yg bagus lah..
hee..
km xp aritu ..
tengkayuu ! :D

SuHaiLy azMi said...

hehehe..
welcome... ^_^

Kidbux said...

Good sharing, Honda Dreams Fund is a community project under the Honda Global Philanthropy Initiative. In partnership with the United Nations Development Programme, the projects provide underprivileged youths with a full scholarship to pursue higher education or skills training in Malaysia. Since its inception in 2007, a total of 80 scholarships have been awarded. See below for detail:
http://kidbuxblog.com/honda-dreams-fund/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...