Teaser Cinta Si Caramel











PART I : AKU...

"Hai awak."

"Erm...aaaa...hai jugak..."

"Saya Haris. Salam kenal. "

"Oooo..." (dalam hati : aku tak tanya pun...)

-----------------------------

PART II : DIA...

"Bila aku dengan dia, aku happy. Dia lain dari perempuan lain. Muka dia comel. Mata dia sepet. Semua tu sweet bagi aku. Walau banyak mana puding caramel yang dia mintak, aku sanggup belikan untuk dia."

----------------------------------------------------------

PART III : AKU + DIA = CINTA?

"Awak comel la bila lari macam tu."

"Awak pun comel bila pakai songkok macam nie."

"Kalau saya cakap saya suka awak, apa reaksi awak?"

"Nak yang tipu or betul-betul?"

"Jujur please."

"Macam nie......"

-----------------------------------------

hah...
apo bondo nie hah????
anda musykil???
nantikan...

bajet gila kan???
nak muntah aku...
ahahahaha...
korang semua anggap la nie salah satu thesis aku...
kalau korang sudi korang baca la...
kalau tak sudi pun baca jugak..
muahahahaha...




-enD-

3 comments:

amoy said...

akuuu lagiii geli-gelemannn =..=

syud said...

apakahhhh semua ini????


sila jawabbb !!!!!!!!!!!!!!!


arrgghhhhh.....

SuHaiLy azMi said...

ahahaha...
amoy sepet...jgn la geli2...
cuba hayati...
syud ku sayang...nnti akan terjawab..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...