Fell iN LoVe WiTh

it's hard to admit when you're falling in love...
it's hard to explain that feelings...
it's come and goes out of our control...

I admit that i've had crush on these guys...












okay...
sebenarnya tak la crush sangat dengan mamat2 nie...
cuma aku nie dah terjatuh hati dekat lagu2 diaorang nie..
sangat catchy and first time dengar dah suka...
untuk makluman semua...
aku nie memang jenis yang mudah jatuh hati pandang pertama atau lebih tepat lagi jatuh hati dengar pertama dengan lagu...
(aku dengar lagu bukan pandang lagu...)

poyo ja berbasa basi awal2 tadi...
geli ja bila baca balik...
tapi tak pa..
tu sebagai bukti yang aku nie seorang yang romantis...
chewaahhh...
sekali lagi rasa nak muntah di situ..
ahahahaha...
rasa macam nak letak lagu CN Blue ja...
herm...
nanti la..
bagi kalau rajin aku letak...
hermmm...
letak pi la...

Cinta Si Caramel tu...
nanti la sambung..
tak da mood la sekarang...



-enD-

2 comments:

Anonymous said...

Thanks for the amazing info. I find these posts have a lot of material. I can’t wait to get a chance to impliment all these great posts. Thank you very much.
[url=http://www.bestdigitalcamerasreview.net]Panasonic Camera Reviews[/url]

apik pehe said...

hehehe..jiwang gak dak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...