12/12/11

apakah???
anda tak faham???
tak pa...
ni kan tarikh hari nie....
hehehehe...

happy kot harinie...
12/12/2011...
birthday aku yang ke 18 tahun...
cukup umur jugak akhirnya aku nie...

thanks kepada semua yang wish kat aku...
to roomate yang dah belikan pizza untuk aku...
thanks...
heeeeeee...
kepada budak sebelah yang dah prank aku...
thanks a LOT...
merasa jugak aku makan bedak kat hari jadi aku kan...
(-_-")

sorry la kalau hari jadi korang aku tak wish or lambat wish...
aku ni susah sikit nak ingat date birthday orang...
sorry...

nie ada la beberapa keping gambar yang aku sempat ambil tadi...
nak update ringkas2 la katakan...



halu2 pizza....
heeeeee....






lovely roomate....





and together we become one....
hehehhe...




sweet tak kitaorang...
bijik mata besar sungguh yang sorang tu...




tu je la..
tak tau nak taip pa dah...
chow...

2 comments:

cik jiehah シ said...

HEPY BORNDAY !!

have a blast day ;D

Waniey Johari said...

HAHA...sweet x kiteorang? Sweet kan? Kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...